Menakur og din overgangsalder

Fra rundt 40-års alderen skjer det gradvis store forandringer i en kvinnekropp. Signalene på at du har kommet i overgangsalderen er ikke alltid så lett å tolke. Svært mange merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, men det er ikke så mange som uten videre kobler dem til en begynnende overgangsalder.

Plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være svært ubehagelige. Derfor er vi i Menakur ikke så rent lite stolte over at mange tusen Skandinaviske kvinner velger Menakur for å få kontroll på overgangsplagene sine. Det daglige inntaket av Menakur bidrar til at våre kunder, flere tusen i tallet, klarer å opprettholde en normal og aktiv hverdag.

Untitled design (36)

Når hormonene tar over

Menakur er et produkt som på en naturlig måte kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen, som har en eller flere av de typiske plagene som kjennetegner overgangsalderen.

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder.

Et daglig inntak av Menakur sikrer at du får i deg vitaminer og mineraler som kan bidra positivt i din overgangsalder og etter endt overgangsalder. Våre kunder bruker Menakur daglig også etter at overgangsalderen opphører.

9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder som har brukt produktet anbefaler Menakur til andre kvinner i overgangsalderen.

Nå hele
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh