Menakur og din overgangsalder

Fra rundt 40-års alderen skjer det gradvis store forandringer i en kvinnekropp. Signalene på at du har kommet i overgangsalderen er ikke alltid så lett å tolke. Svært mange merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, men det er ikke så mange som uten videre kobler dem til en begynnende overgangsalder.

Plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være svært ubehagelige. Derfor er vi i Menakur ikke så rent lite stolte over at mange tusen Skandinaviske kvinner velger Menakur i sin overgangsalder.

Untitled design (36)

Når hormonene tar over

Mange kvinner opplever utfordringer i sin overgangsalder. Det er relativt vanlig, og problemene går alltid over av seg selv. Men det er individuelt hvor lang tid dette kan ta.

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et fall i benmasse ved overgangsalder.

Et daglig inntak av Menakur sikrer at du får i deg vitaminer og mineraler som kan bidra positivt i din overgangsalder og etter endt overgangsalder. Mange av våre kunder bruker Menakur daglig også etter at overgangsalderen opphører.

Nå hele
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh