100 personer ser på dette produktet akkurat nå

Menakur - Utviklet for kvinner i overgangsalderen

Menakur har en unik sammensetning av ingredienser som kan bidra til å redusere noen av de normale plagene under overgangsalderen, som tretthet, hetetokter og humørsvingninger.

🌱 100% naturlige ingredienser

🫘 God kilde til Vitamin B6, magnesium, rødkløver og soya. Rødkløver og soya er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner.

🍀 Et naturlig alternativ til kunstig østrogen

❣️ 2 tabletter daglig

🌟 9/10 kunder anbefaler Menakur til andre i overgangsalderen

📦 169 000 pakker solgt

🔓 Ingen bindingstid

💌 Alltid gratis frakt

Tidligere 349 kr
Nå kun 174 kr

Skriv inn din e-post og trykk på "Neste" for å bestille. Du bestiller ingenting nå.

Menakur ved overgangsalder

Menakur kan redusere dine overgangsplager ❣️

Menakur er et unikt kosttilskudd bestående av nøye utvalgte ingredienser som kan bidra til å redusere de typiske plagene forbundet med overgangsalderen.

Hetetokter: Menakur inneholder alfalfa som kan ha en mulig dempende effekt på hetetokter i overgangsalderen, samt gi ny energi.

Humørsvingninger: Vitamin B6 som bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet, samt redusere tretthet.

Utmattelse: Magnesium og B-vitamin bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse.

Nattesøvn: Vitamin B6 som bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet. Tranebær er en kilde til vitamin C som beskytter cellene mot oksidativt stress.  Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener.

Sexlyst: Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener. Som har blitt tillagt betydning for en god livskvalitet og velvære i overgangsalderen. Tranebær er en kilde til vitamin C som bidrar til en normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens evne til opptak av jern, samt beskytte cellene mot oksidativt stress. Biotin bidrar til vedlikehold av normale slimhinner.

Hårtap: Biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår og hud. Hårtap skjer også mye på grunn av reduserte østrogennivåer. Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener.

2
3

Fornøyde kunder

– Jeg er mye roligere og føler at ting går mer på skinner. Det er ikke tvil om at Menakur har hjulpet meg psykisk. Hverdagen har blitt mye bedre, og mannen min sier at han merker stor forskjell på meg.

Agathe Zoe Sunde Fagerland

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg uendelig mye bedre – at jeg våget å tro på det.

Turid Helene Dahl

– Jeg snakker varmt om Menakur overfor venner og kjente, og det er en glede å anbefale dette produktet. Jeg håper det kan bidra til at flere kvinner får en bedre hverdag.

Anita Kristoffersen

– Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er nå så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne.

May Ingunn

Design uten navn (5)

Menakur ved overgangsalder

Bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet 🧘‍♀️

I overgangsalderen produserer kroppen mindre østrogen, og mange kvinner opplever forskjellige plager og besvær. Menakur er en unik sammensetning av ingredienser som kan bidra til å redusere noen av de normale plagene under overgangsalderen.

Menakur inneholder blant annet B6 som bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet, samt redusere utslitthet. Opplev den komplette effekten av Menakur - 100% naturlige ingredienser.

MED NATURLIGE FYTOØSTROGENER

For kvinner i overgangsalderen

Virkestoffene i Menakur er nøye utvalgt. Rødkløver og soya er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner. Menakur inneholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Les mer om ingrediensene i Menakur

Bestill din pakke her