Menakur

Ingredienser

FAKTA

Innhold pr. døgndose

Magnesium        50 mg
Kalsium               80 mg
Vitamin B3          10 mg (5%*)
Vitamin B6            2 mg (5%*)
Vitamin D3            5 μg (20%*)
Vitamin B2             1 mg (10%*)
Folsyre               100 μg (30%*)
Biotin                  100 μg (30%*)

* = % av referanseverdi

Unik sammensetning

Menakur kan brukes trygt over tid. Innholdet i Menakur er helt naturlig, og produktet kan derfor brukes uten fare for uønskede bivirkninger. Ved inntak kan du dempe plagene forbundet med overgangsalder.

Ingrediensene i Menakur kan lindre plagene du kan oppleve i forbindelse med overgangsalderen, som nattesvette og hetetokter. Menakur inneholder også virkestoffer som er viktig for benhelsen til kvinner i overgangsalderen. Menakur er naturlig produkt som kan motvirke dine overgangsplager, og inneholder dokumenterte ingredienser med stor synergieffekt. Her kan du lese mer om hovedingrediensene.

Rødkløver

Rødkløver kan lette hetetokter og nattesvette i overgangsalderen, grunnet innholdet av isoflavoner i plantens blomst og blader. Dette er østrogenlignende stoffer kjent som fytoøstrogen, som hjelper til å opprettholde normale østrogennivåer gjennom overgangsalderen. Rødkløver virker i tillegg hormonbalanserende, og innholdet av fytoøstrogener deler mange egenskaper med det kvinnelige kjønnhormonet østrogen.

Tranebær

Menakur inneholder også tranebær. Tranebær er en kilde til vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Tranebær har også et høyt kostfiberinnhold som er gunstig for fordøyelsen.

Alfalfa (Blålusern)

Alfalfa inneholder fytoøstrogen, som bidrar til behandling av symptomer assosiert med overgangsalderen. Alfalfa bidrar til å redusere vanlige plager i overgangsalderen.

overgangsalder-rodklover
Innholdsmodell-menakur-1

Biotin

Biotin bidrar til å opprettholde normale slimhinner, noe som ofte er et problem i overgangsalderen. I tillegg bidrar biotin til normal psykologisk funksjon.

Magnesium

Magnesium bidrar til en reduksjon av tretthet og utmattelse, noe de fleste opplever i overgangsalderen. Flere kvinner opplever også svekkede ben og utvikling av osteoporose, og magnesium hjelper derfor også ved å bidra til opprettholdelsen av normale ben.

Nå hele
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh