Menakur

Ingredienser

FAKTA

Innhold pr. døgndose

Magnesium        50 mg
Kalsium               80 mg
Vitamin B3          10 mg (5%*)
Vitamin B6            2 mg (5%*)
Vitamin D3            5 μg (20%*)
Vitamin B2             1 mg (10%*)
Folsyre               100 μg (30%*)
Biotin                  100 μg (30%*)

* = % av referanseverdi

Unik sammensetning

Menakur kan brukes trygt over tid. Innholdet i Menakur er helt naturlig, og produktet kan derfor brukes uten fare for uønskede bivirkninger.

Menakur inneholder også virkestoffer som er viktig for benhelsen til kvinner i overgangsalderen. Her kan du lese mer om hovedingrediensene.

Rødkløver

Dette er østrogenlignende stoffer kjent som fytoøstrogen. Rødkløver virker i tillegg hormonbalanserende, og innholdet av fytoøstrogener deler mange egenskaper med det kvinnelige kjønnhormonet østrogen.

Tranebær

Menakur inneholder også tranebær. Tranebær er en kilde til vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Tranebær har også et høyt kostfiberinnhold som er gunstig for fordøyelsen.

Alfalfa (Blålusern)

Alfalfa inneholder fytoøstrogen.

overgangsalder-rodklover
Innholdsmodell-menakur-1

Biotin

Biotin bidrar biotin til normal psykologisk funksjon.

Magnesium

Magnesium bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse, noe de fleste opplever i overgangsalderen. Flere kvinner opplever også svekkede ben og utvikling av osteoporose, og magnesium hjelper derfor også ved å bidra til opprettholdelsen av normale ben.

Nå hele
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh