Menakur

Ingredienser

FAKTA

Ingredienser og innhold i Menakur

Unik sammensetning av naturlige ingredienser

Ved overgangsalderen kan kvinner få plager som hetetokter og nattesvette. Hos noen kvinner kan plagene være av en slik art at de påvirker den generelle livskvaliteten. Plagene skyldes fall i østrogenproduksjonen. Behandling med østrogenpreparater reduserer plagene, men er samtidig forbundet med flere mulige alvorlige bivirkninger (blodpropp, brystkreft), spesielt ved lengre tids behandling.

Grunnet de mulige alvorlige bivirkningene av østrogenpreparater er derfor planteøstrogener (fytoøstrogener) blitt et populært alternativ ved overgangsplager hos kvinner. Planteøstrogener er en samlebetegnelsen på naturlige, kjemiske forbindelser fra planter og som har strukturell likhet med østrogen. Naturlige kilder til planteøstrogener er blant annet soya, rødkløver og linfrø.

Ingrediensene i Menakur er nøye utvalgte for å gi deg den beste effekt og opplevelsen.

Menakur inneholder 100% naturlige ingredienser som gir ernæringsmessig støtte gjennom overgangsalderen. Et naturlig alternativ til kunstig østrogen. Også egnet for veganere 🌿

 

Ingredienser:

Rødkløver

Menakur inneholder rødkløver-ekstrakt. Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er blitt tillagt betydning for en god livskvalitet og velvære i overgangsalderen.

Linfrø ekstrakt

Menakur er også tilsatt linfrø-ekstrakt. Linfrø er rike på lignaner som er en av de viktigste kildene til fytoøstrogen.

Soyabønne

Menakur inneholder ekstrakt fra soyabønner. Mange av de potensielle helseeffektene du finner i soyabønner, er knyttet til isoflavonene som finnes i soyabønnen. Isoflavoner er en type fytoøstrogener som ligner på det østrogenet mennesker produserer. Tilskudd med isoflavoner kan ha en gunstig effekt ved plager i forbindelse med kvinners overgangsalder.

Alfalfa (Blålusern)

Menakur inneholder Alfalfa (Blålusern) som er en kornplante med lange tradisjoner. Navnet alfalfa er arabisk og betyr ”all fødens far”. I Østen har alfalfa gjennom tusener av år blitt  brukt mot fordøyelsesplager. I Vesten er alfalfa mer blitt benyttet som en ingrediens som kan ha mulig dempende effekt på hetetokter i overgangsalderen, samt gi ny energi.

Tranebær

Menakur inneholder også tranebær. Tranebær er en kilde til vitamin C som bidrar til en normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens evne til opptak av jern, samt beskytte cellene mot oksidativt stress. Tranebær har også et høyt kostfiberinnhold som er gunstig for fordøyelsen.

 

overgangsalder-rodklover

Magnesium

Magnesium bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse, noe de fleste opplever i overgangsalderen. Flere kvinner opplever også svekkede ben og utvikling av osteoporose, og magnesium hjelper derfor også ved å bidra til opprettholdelsen av normale ben.

Kalsium og Vitamin D

Menakur inneholder kalsium og vitamin D. Kalsium og vitamin D bidrar til å redusere tap av benmineral hos kvinner etter overgangsalderen. Lav tetthet av benmineral er en risikofaktor for benbrudd som følge av benskjørhet. Kalsium er nødvendig for vedlikehold av normale ben og bidrar også til normal muskelfunksjon

Vitamin B6

Menakur inneholder vitamin B6 som bidrar til normal funksjon av immunsystemet. Vitamin B6 bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til regulering av hormonell aktivitet.

Riboflavin

Menakur inneholder riboflavin som bidrar til vedlikehold av normal hud og oppretthold av normalt syn.

Biotin

Menakur inneholder biotin som bidrar til vedlikehold av normalt hår og oppretthold av normal hud. Biotin bidrar også til normal psykologisk funksjon og vedlikehold av normale slimhinner.

Niacin

Menakur inneholder niacin som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Niacin bidrar også til vedlikehold av normal hud.

GRATIS FRAKT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh