Menakur

Slik kan Menakur hjelpe deg

En overgangsalder uten ubegag

Menakur er et norskutviklet produkt som kan hjelpe med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen. Menakur er for deg som ønsker et naturlig alternativ.

Effektive ingredienser

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer, blant annet rødkløver, soya, magnesium og B-vitaminer.  Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 15.59.47
Synergieffekt

Synergieffekten som oppstår ved regelmessig inntak av Menakur kan være med på å dempe plagene i forbindelse med overgangsalder.

Overgangsalderen

De fleste kvinner kommer i overgangsalderen en gang mellom 40 og 60 år. I denne livsfasen synker østrogenproduksjonen i takt med at kvinnens eggstokker gradvis slutter å fungere, og til slutt opphører menstruasjonsblødningene helt (menopause). De reduserte østrogennivåene kan føre med seg er rekke ulike plager. Hetetokter, nattesvette og søvnforstyrrelser som følge av nattesvette er blant de vanligste. Mange kvinner får plager i løpet av overgangsalderen.

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 15.56.58
En naturlig fase i livet

På samme måte som puberteten, er også overgangsalder en naturlig fase i livet og i kroppens utvikling. Det er ikke en sykdom, men en naturlig prosess alle kvinner går gjennom. Det er svært viktig å poengtere dette. Man må være klar over at overgangsplager oppstår for alle kvinner, og er helt normalt. Overgangsplager er ikke farlige, men de kan absolutt gi redusert livskvalitet i flere år.

Menakur

Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig.

Menakur - for kvinner i overgangsalderen

Menakur er et alternativ for kvinner som ønsker en naturlig løsning på sine overgangsplager, og inneholder ingredienser som kan bidra i denne fasen.

Nå hele
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh