Menakur

Magasinet

faser av overgangsalderen

Overgangsalderens faser – Forstå kroppens naturlige overgang

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvinnes liv som markerer slutten på hennes reproduktive år. Denne overgangen, også kjent som klimakteriet, er en prosess som vanligvis begynner i 40-årene eller tidlig 50-årene. Den involverer en rekke fysiske og hormonelle endringer som kan påvirke en kvinnes livskvalitet. For å forstå overgangsalderen bedre, la oss utforske de ulike fasene kroppen går gjennom i løpet av denne perioden.

Leddsmerter i overgangsalderen. verk i muskler og ledd

Leddsmerter i overgangsalderen

Overgangsalderen, også kjent som menopausen, er en naturlig livsfase som kvinner går gjennom fra midten av 40-årene til tidlig i 50-årene. Denne perioden markerer slutten på reproduktiv alder og har med seg hormonelle endringer og diverse symptomer som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og søvnproblemer. Men en annen uventet følgesvenn som noen opplever i løpet av overgangsalderen er leddsmerter.

Hormonell ubalanse i overgangsalderen

Hormonell ubalanse i overgangsalderen

Overgangsalderen kan bringe med seg en rekke utfordringer. En av de mest vanlige og plagsomme symptomene er hormonell ubalanse. Det er viktig å forstå disse symptomene for å kunne takle dem effektivt. Heldigvis finnes det løsninger som kan hjelpe deg å oppnå en bedre livskvalitet og finne tilbake til den hormonelle balansen. Menakur er her for å hjelpe deg å finne din balanse i overgangsalderen.

Slik ble Menakur redningen for Agathe

Når kroppen produserer lavere østrogen mengder enn tidligere, kan en rekke plager oppstå. Menakur er et kosttilskudd utviklet spesielt for kvinner i overgangsalderen, og består av naturlige ingredienser som kan redusere plager som hetetokter, humørsvingninger og tretthet.

Vi tok en prat med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som selv opplevde tydelig forbedring etter at hun begynte med Menakur. Her er hennes historie.

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Menakur: Naturlig lindring for kvinner i overgangsalderen

Har du kjent på plagene som følger med overgangsalderen? Hetetokter, humørsvingninger, tretthet, og søvnproblemer kan gjøre denne livsfasen til en utfordring for mange kvinner. Heldigvis kan Menakur hjelpe deg med å lindre plagene.

søvnproblemer i overgangsalderen

Slik håndtere du dårlig søvn og utmattelse i overgangsalderen

Overgangsalderen er en helt naturlig fase som vanligvis begynner i slutten av 40-årene eller tidlig i 50-årene. En av de vanligste utfordringene kvinner opplever i overgangsalderen er dårlig søvn og utmattelse. Hormonelle endringer, hetetokter og nattesvette kan forstyrre søvnkvaliteten og skape søvn problemer i overgangsalderen. Som igjen kan føre til generell utmattelse og tretthet i løpet av dagen. Her er våre beste tips som kan bidra til å lindre disse symptomene og forbedre søvnkvaliteten.

humørsvingninger i overgangsalderen

Opplever du humørsvingninger i overgangsalderen?

Humørsvingninger i overgangsalderen er helt normalt å oppleve. Men humørsvingninger kan også være en av de mest utfordrende plagene kvinner opplever i løpet av denne perioden. Hormonelle endringer og ubalanse kan påvirke humøret negativt. Her er våre beste tiltak som kan bidra til å redusere humørsvingninger i overgangsalderen.

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen som sliter med hetetokter

Hetetokter i overgangsalderen? Se våre beste tips her

Hetetokter er et av de vanligste symptomene på overgangsalderen. Og for mange kan det også være et av de mest ubehagelige symptomene. Hetetokter er plutselig varme følelser som sprer seg gjennom kroppen, ofte ledsaget av svette og rødming. Heldigvis finnes det flere måter å takle hetetokter på, og i denne artikkelen vil vi gi deg noen nyttige tips og triks for å lindre, hindre og håndtere disse symptomene.

sex i overgangsalderen

Sex i overgangsalderen

Overgangsalderen er en fase i en kvinnes liv som kan påvirke mange aspekter av livet, inkludert seksuell helse. En av de vanligste utfordringene i denne perioden er en nedgang i seksuell lyst og ubehag under samleie. Dette kan være frustrerende og påvirke både den seksuelle helsen og livskvaliteten til kvinner i overgangsalderen.

Menakur produkt pakke. overgangsalder, overgangsplager

Bestill nå til 50% rabatt!

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh
tegn på overgangsalderen

4 tegn på at du har kommet i overgangsalderen

Overgangsalderen, også kjent som klimakteriet, er en naturlig fase i en kvinnes liv der hun opplever en gradvis nedgang i hormonproduksjonen, spesielt østrogen, og slutter å menstruere. Overgangsalderen markerer slutten på fruktbarheten, og for mange kvinner kan denne overgangen være plaget av ulike symptomer. Her er fire vanlige tegn på at en kvinne har kommet i overgangsalderen.

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Menakur for deg i overgangsalderen

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

Menakur hjelper mot hetetokter

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.

Menakur for kvinner midt i livet

Menakur – for deg midt i livet

Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.

9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur.

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen.

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.

vi må snakke mer om overgangsalderen

– Jeg trodde det var for godt til å være sant

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

– Helt fantastiske resultater!

– Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.

Magnesium – kroppens supermineral

Er du opptatt av å spise sunt og få i deg vitaminer og mineraler som jern og kalsium? Da bør du legge til magnesium, som spiller en svært viktig rolle i svært mange av kroppens funksjoner.

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Dette kan du forvente av Menakur

Menakur er en venn under overgangsalderen. Finn ut hvordan produktet hjelper deg