Menakur

Kundeservice

Kontakt vår kundeservice for personlig oppfølging. Som kunde hos oss får du gratis oppfølging, samt råd og tips for hvordan du bør benytte Menakur.

Jeg har bestilt, når kan jeg forvente produktet?

Vi har rask levering i hele Norge, og vanligvis vil produktet være hos deg i løpet av 3 - 10 virkedager avhengig av hvor i landet du bor. Vi er en Norsk leverandør som sender bestillingen din fra lageret vårt i Norge. Det er derfor ingen ekstra tollgebyrer eller forsinkelser i leveringen.

Skulle produktet ditt allikevel være forsinket utover 10 dager kan du kontakte kundeservice, så finner vi ut av hvorfor pakken enda ikke er framme hos deg.

Hvor mange tabletter bør jeg ta om dagen?

Anbefalt daglig dose (DD) er 2 tabletter som bør tas med et måltid. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Ta 1 tablett til frokost eller dagens første måltid, og 1 tablett ved dagens siste måltid. Alternativt kan 2 tabletter tas sammen med dagens første eller siste måltid. Du kan også ta den angitte 24-timers dosen av Menakur om nødvendig i løpet av dagen når symptomene er mest alvorlige.

Jeg mottok ikke ordrebekreftelse?

Det kan være noe forsinkelse på utsendelsen av ordrebekreftelse. Om du ikke har mottatt en bekreftelse innen 1 time anbefaler vi deg å bruke 1 minutt på å kontakte kundeservice, så hjelper vi deg å finne ut om ordren er registrert.

Er det noen bivirkninger ved å bruke Menakur?

Nei, produktet har ingen kjente bivirkninger. Dersom du har allergier eller reagert på lignende produkter tidligere anbefaler vi deg å se nøye igjennom ingredienslisten før du tar produktet i bruk.

Hvor lenge må jeg bruke Menakur før jeg opplever en effekt?

Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og kan brukes regelmessig over tid. I dag er det flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig. Det er viktig å påpeke at effekten av produktet vil være individuell.

De fleste merker effekten av Menakur etter 2-4 ukers bruk, og full effekt etter 6-8 uker.

Inneholder Menakur noe farlig eller usunt?

Nei, Menakur er basert på naturlige ingredienser som ikke er skadelige for kroppen på noen måte. Hvis du ser en ingrediens du reagerer på, anbefaler vi at du tar kontakt med fastlegen for å være på den sikre siden.

Vi anbefaler deg å lese veiledningen for bruk og dosering, samt ofte stilte spørsmål dersom du har spørsmål vedrørende bruk av Menakur.

 

I tillegg til råd og veiledning hjelper vi deg med følgende:

  • Skreddersydd levering tilpasset ditt eget bruksmønster
  • Pause av levering ved ferier, flytting eller annet opphold
  • Avslutting av abonnement
  • Adresseendring
  • Returer
  • Betalingsdetaljer og utsettelser

Vi hjelper deg også med de spørsmål du ikke finner svar på ved våre hjemmesider. Du kan også legge deg inn på min side.

Kontaktinformasjon til kundeservice for privatpersoner finner du her