ALT OM MENAKUR

En produkt for deg som søker en enklere  overgangsalder

Menakur består av en unik sammensetning av ingredienser som kan bidra til å redusere noen av de normale plagene i overgangsalderen, som f.eks. tretthet, hetetokter og humørsvingninger. Menakur er et produkt for deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling.

Grunnet de mulige alvorlige bivirkningene av østrogenpreparater er derfor planteøstrogener (fytoøstrogener) blitt et populært alternativ ved overgangsplager hos kvinner. Planteøstrogener er en samlebetegnelsen på naturlige, kjemiske forbindelser fra planter og som har strukturell likhet med østrogen. Naturlige kilder til planteøstrogener er blant annet soya, rødkløver og linfrø.

Ingrediensene i Menakur er nøye utvalgte for å gi deg den beste effekt og opplevelsen.

14

Slik virker Menakur

Menakur produkt pakke. overgangsalder, overgangsplager

Et naturlig alternativ

Menakur er et norskutviklet produkt som kan hjelpe med å håndtere de typiske plagene som er forbundet med overgangsalderen. Produktet inneholder 100% naturlige ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i perioden hvor overgangsalderen inntreffer og hvor forandringene i kroppen inntreffer.

Et naturlig alternativ til kunstig østrogen. Også egnet for veganere 🌿

Ingredienser med ernæringsmessig støtte

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer som rødkløver, soya, magnesium og B-vitaminer.  Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Bruk over tid

Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og kan brukes regelmessig over tid. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig. Det er viktig å påpeke at effekten av produktet vil være individuell.

De fleste merker effekt av Menakur etter 2-4 ukers bruk, og full effekt etter 6-8 uker.

Hva kan du forvente deg?

Her er noen av effekten du vil kunne oppleve ved bruk av Menakur over tid:

Slik kan Menakur hjelpe deg . slik funker Menakur.

Reduserte hetetokter

Menakur inneholder alfalfa som kan ha en mulig dempende effekt på hetetokter i overgangsalderen, samt gi ny energi.

Les mer

Menakur inneholder Alfalfa (Blålusern) som er en kornplante med lange tradisjoner. Navnet alfalfa er arabisk og betyr ”all fødens far”. I Østen har alfalfa gjennom tusener av år blitt  brukt mot fordøyelsesplager. I Vesten er alfalfa mer blitt benyttet som en ingrediens som kan ha mulig dempende effekt på hetetokter i overgangsalderen.

Slik kan Menakur hjelpe deg . slik funker Menakur.

Mindre utmattelse og humør-svingninger

Magnesium og B-vitamin bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse.

Les mer

Utmattelse, tretthet og humørsvingninger er vanlig for de fleste fra tid til annen. Også kvinner i overgangsalderen opplever dette.

Menakur inneholder magnesium og B-vitamin som bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse.

Slik kan Menakur hjelpe deg . slik funker Menakur.

Økt sexlyst

Lyst og velvære for kvinner i overgangsalderen. Menakur inneholder biotin som bidrar til vedlikehold av normale slimhinner.

Les mer

Mindre lyst er vanlig. Både kvinner og menn opplever redusert sexlyst i perioder. Kvinner i overgangsalderen føler ofte på dette temaet.

Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener. Som har blitt tillagt betydning for en god livskvalitet og velvære i overgangsalderen. Tranebær er en kilde til vitamin C som bidrar til en normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens evne til opptak av jern, samt beskytte cellene mot oksidativt stress. Biotin bidrar til vedlikehold av normale slimhinner.

Slik kan Menakur hjelpe deg . slik funker Menakur.

Bedre nattesøvn

Søvnplager er vanlig i overgangsalderen, og det kan skyldes alt fra nattesvette til stressrelaterte faktorer.

Les mer

Vitamin B6 som bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet. Tranebær er en kilde til vitamin C som beskytter cellene mot oksidativt stress.  Rødkløver og soya er gode kilder til naturlige planteøstrogener.

Slik kan Menakur hjelpe deg . slik funker Menakur.

"Jeg er mye roligere og føler at ting går mer på skinner. Det er ikke tvil om at Menakur har hjulpet meg psykisk. Hverdagen har blitt mye bedre, og mannen min sier at han merker stor forskjell på meg❣️"

Agathe Zoe Sunde Fagerland

GRATIS FRAKT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh