– Helt fantastiske resultater!

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 15.20.13

– Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.

Hetetokter kan være ordentlig plagsomt, det kan mange kvinner skrive under på. Det virke som om Anita Kristoffersen var rammet hardere enn de fleste. Slik beskriver hun de søvnløse nettene, som hun har opplevd mange av de siste årene:

– Det var litt som i eventyret om Askeladden og de gode hjelperne: Det var ti somre under dyna, så da måtte jeg slippe inn ti vintre. Det hendte ofte at jeg lå med en tynn sommerdyne og vinduet på vidt gap. Ute kunne det være helt nede i 40 minusgrader, men jeg var fortsatt like varm!

Det hendte ofte at jeg lå med en tynn sommerdyne og vinduet på vidt gap

Helseproblemer

Hun ler av det nå, men kraftig nattesvette og søvnmangel er ingen spøk for den som står (rettere sagt ligger) i det. For Anita la disse problemene stein til byrden. Hun lider av atrose, en kronisk tilstand som fører til at leddene svikter. Sykdommen kan være svært smertefull, og den har ført til at Anita er delvis ufør.

– I tillegg gjennomgikk jeg en stor ryggoperasjon for noen år siden, så du kan trygt si at jeg vet litt om helseproblemer. Likevel ser jeg lyst på livet. For meg er det viktig å være aktiv og ha et så godt liv som mulig, sier den blide 52-åringen.


Effektiv:
Produktet ga rask effekt!

– Men det er klart: Uten søvn blir det så som så med livskvaliteten, konstaterer Anita. Hun forteller at hun også har slitt med udefinerte smerter, som meldte seg i forbindelse med overgangsalderen. Hun var stadig hos legen, men årsaken til smertene ble aldri funnet.

Var skeptisk, ble overbevist

Det store vendepunktet kom da en venninne anbefalte henne å prøve et kosttilskudd mot overgangsplager.

– Jeg sa ok, men hadde nok begrenset tro på at dette produktet kunne hjelpe. De ordene måtte imidlertid jeg spise i meg – med glede. Kort sagt er jeg kjempefornøyd med Menakur og kan ikke få rost det nok.

Våkner uthvilt og opplagt

Anita forteller at hun merket at noe endret seg allerede etter noen dagers bruk. Og etter kort tid slapp hetetoktene taket.

– Ja, du kan nesten si at de forsvant over natten, ler hun og forteller at smertene som plaget henne også ble borte. Mens nattesøvnen, den er tilbake.

– Det er ingen tvil om at god søvn er alfa og omega for almenntilstanden. Nå våkner jeg opplagt på morgenen og har mer energi i løpet av dagen. Av og til kommer hetetoktene på dagtid, men det tåler jeg, slår Anita fast.

Hun har ikke merket noen bivirkninger i forbindelse med Menakur, noe hun mener skyldes de 100 prosent naturlige ingrediensene.

– Jeg snakker varmt om Menakur overfor venner og kjente, og det er en glede å anbefale dette produktet. Jeg håper det kan bidra til at flere kvinner får en bedre hverdag.

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

vi må snakke mer om overgangsalderen

– Jeg trodde det var for godt til å være sant

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

Slik ble Menakur redningen for Agathe

Når kroppen produserer lavere østrogen mengder enn tidligere, kan en rekke plager oppstå. Menakur er et kosttilskudd utviklet spesielt for kvinner i overgangsalderen, og består av naturlige ingredienser som kan redusere plager som hetetokter, humørsvingninger og tretthet.

Vi tok en prat med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som selv opplevde tydelig forbedring etter at hun begynte med Menakur. Her er hennes historie.

Menakur: Naturlig lindring for kvinner i overgangsalderen

Har du kjent på plagene som følger med overgangsalderen? Hetetokter, humørsvingninger, tretthet, og søvnproblemer kan gjøre denne livsfasen til en utfordring for mange kvinner. Heldigvis kan Menakur hjelpe deg med å lindre plagene.