Slik ble Menakur redningen for Agathe

agathe kundehistorie 2

Når kroppen produserer lavere østrogen mengder enn tidligere, kan en rekke plager oppstå. Menakur er et kosttilskudd utviklet spesielt for kvinner i overgangsalderen, og består av naturlige ingredienser som kan redusere plager som hetetokter, humørsvingninger og tretthet.

Vi tok en prat med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som selv opplevde tydelig forbedring etter at hun begynte med Menakur. Her er hennes historie.

Overgangsalderen ble som en berg- og dalbane

Når kvinner når overgangsalderen stopper østrogenproduksjonen i eggstokkene opp, noe som kan føre til både kroppslige og mentale plager. For Agathe var det først og fremst psykiske plager som gjorde seg gjeldende, og møtet med overgangsalderen ble tøft.

– Det har vært mange humørsvingninger, og psykisk har det vært som en berg- og dalbane. Du bruker mye energi på å irritere deg over ting, og får mange negative tanker, forklarer hun.

Fagerland opplevde imidlertid også at hun hadde mye mindre overskudd enn tidligere, noe som er en annen vanlig plage når hormonbalansen endrer seg.

En Facebook-annonse endret alt

Agathe oppdaget Menakur nokså tilfeldig da hun en dag var innom Facebook og så en annonse. Hun bestemte seg for å gi kosttilskuddet en sjanse, og bestilte en pakke på nett. Etter å ha brukt Menakur jevnlig siden, kan hun bekrefte at hverdagen har endret seg.

Jeg er mye roligere og føler at ting går mer på skinner. Det er ikke tvil om at Menakur har hjulpet meg psykisk. Hverdagen har blitt mye bedre, og mannen min sier at han merker stor forskjell på meg, sier hun.

 

Naturlige ingredienser 

Medisinsk tilførsel av østrogen er et alternativ for kvinner i overgangsalderen, men hormonbehandling kan dessverre by på økt risiko for både brystkreft og slag. Fagerland er glad for at hun fant et naturlig alternativ uten skadelige bivirkninger:

–Menakur inneholder naturpreparater som gjør det mer attraktivt å benytte seg av. Jeg synes det er utrolig at det går an å få en så rask virkning. Det å være i overgangsalderen er tøft, og det å ha Menakur som ikke er kjemisk farlig er storveis, utdyper hun.

Kosttilskuddet inneholder naturlige ingredienser som vitamin D, biotin, kalsium, rødkløver, tranebær, soya og alfalfa. Disse gir kroppen god ernæringsmessig støtte i en periode som er preget at hormonelle forandringer.

Magnesium og vitamin B bidrar dessuten til at kroppens nervesystem kan fungere normalt, og kan redusere følelsen av utmattelse og tretthet. Kosttilskuddet inneholder også vitamin B6, som bidrar til at kroppen kan opprettholde normal hormonregulering.

Merket effekten etter kort tid

Hver kvinnekropp er unik. Grunnet individuelle variasjoner i stoffskiftet, kan ulike kvinner oppleve at virkningen av Menakur inntreffer på ulikt tidspunkt. For Agathe kom virkningen gradvis de første to ukene:

–Det gikk en halv uke til 14 dager før jeg merket virkningen. Den første uken tok jeg maksdose på morgenen, og jeg fikk da en «boost». Nå tar jeg én per dag, eller maksdosen på to ved behov, forklarer hun.

Nå deler Agathe sin positive erfaring med venninner og familie

Fagerland kan fortelle at hun har anbefalt Menakur videre til jevnaldrende familiemedlemmer og venninner, og at mange av dem har fattet interesse for kosttilskuddet. Hun er klar i sin tale:

– Menakur er noe alle kvinner i overgangsalderen burde prøve, men det er selvfølgelig opp til hver enkelt å avgjøre hva som passer dem best.

Kjenner du deg igjen i Agathes historie? Bestill Menakur, og prøv selv!

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

– Helt fantastiske resultater!

– Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.

vi må snakke mer om overgangsalderen

– Jeg trodde det var for godt til å være sant

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

Menakur: Naturlig lindring for kvinner i overgangsalderen

Har du kjent på plagene som følger med overgangsalderen? Hetetokter, humørsvingninger, tretthet, og søvnproblemer kan gjøre denne livsfasen til en utfordring for mange kvinner. Heldigvis kan Menakur hjelpe deg med å lindre plagene.