– Jeg trodde det var for godt til å være sant

vi må snakke mer om overgangsalderen

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

– Jeg tenker ofte på mødrene våre. I den generasjonen var det mange som led seg gjennom overgangsalderen på egen hånd. Slik ble ikke snakket om. I våre dager er vi litt flinkere, men jeg synes det bør være enda større åpenhet rundt overgangsplager. Det er viktig å snakke om noe som rammer så mange, sier Turid Helene Dahl.

Hetetoktene kom som anfall

Turid har selv følt problemene på kroppen. Gjennom lang tid slet hun med voldsomme hetetokter, som rammet annenhver time døgnet rundt. Det gikk kraftig ut over livskvaliteten.

Det verste er at man blir så utslitt

– Jeg sammenligner det med å få anfall. Hetetoktene kom plutselig og var så intense at jeg bare løpe bort til nærmeste vindu og åpne det på vidt gap. Det er selvsagt ubehagelig å oppleve slikt på jobben, men det verste er likevel at man blir så utslitt, forteller Turid.

Søvnløse netter

Hetetokter på dagtid var ille, men nettene var verst, forteller Turid. Hun fikk lite og svært oppstykket søvn, noe som gikk ut over både energien og humøret.

– Jeg er vant til å være aktiv, både fysisk og mentalt. Nå mistet jeg imidlertid overskuddet og gnisten. I tillegg led jeg ofte av sterk hodepine, sier hun.

Slik funker Menakur

Prøvepakke: Turid følte seg raskt bedre etter å ha brukt Menakur

Da hun kom over en omtale av naturpreparatet Menakur, og leste om andre kvinner som hadde gode erfaringer med dette, bestemte hun seg for å prøve produktet.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg uendelig mye bedre – at jeg våget å tro på det, smiler Turid.

Menakur fjernet hetetoktene

I dag er hetetoktene redusert til et nivå som ikke plager henne i hverdagen. Den sterke hodepinen forsvant også i dragsuget. Turid har fått nattesøvnen tilbake, og med den: energi, overskudd og humør.

– Det kan samboeren min bekrefte, ler Turid, som alltid har vært skeptisk til østrogen og legemidler.

Menakur er et 100 prosent naturlig produkt

– Det er unødvendig at hver enkelt skal slite for seg selv. Hvis min historie kan bidra til at noen andre kan få hjelp, vil det være en stor glede.

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

– Helt fantastiske resultater!

– Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.

Slik ble Menakur redningen for Agathe

Når kroppen produserer lavere østrogen mengder enn tidligere, kan en rekke plager oppstå. Menakur er et kosttilskudd utviklet spesielt for kvinner i overgangsalderen, og består av naturlige ingredienser som kan redusere plager som hetetokter, humørsvingninger og tretthet.

Vi tok en prat med Agathe Zoe Sunde Fagerland, som selv opplevde tydelig forbedring etter at hun begynte med Menakur. Her er hennes historie.

Hormonell ubalanse i overgangsalderen

Overgangsalderen kan bringe med seg en rekke utfordringer. En av de mest vanlige og plagsomme symptomene er hormonell ubalanse. Det er viktig å forstå disse symptomene for å kunne takle dem effektivt. Heldigvis finnes det løsninger som kan hjelpe deg å oppnå en bedre livskvalitet og finne tilbake til den hormonelle balansen. Menakur er her for å hjelpe deg å finne din balanse i overgangsalderen.