– Jeg trodde det var for godt til å være sant

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 14.41.14

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

– Jeg tenker ofte på mødrene våre. I den generasjonen var det mange som led seg gjennom overgangsalderen på egen hånd. Slik ble ikke snakket om. I våre dager er vi litt flinkere, men jeg synes det bør være enda større åpenhet rundt overgangsplager. Det er viktig å snakke om noe som rammer så mange, sier Turid Helene Dahl.

Hetetoktene kom som anfall

Turid har selv følt problemene på kroppen. Gjennom lang tid slet hun med voldsomme hetetokter, som rammet annenhver time døgnet rundt. Det gikk kraftig ut over livskvaliteten.

Det verste er at man blir så utslitt

– Jeg sammenligner det med å få anfall. Hetetoktene kom plutselig og var så intense at jeg bare løpe bort til nærmeste vindu og åpne det på vidt gap. Det er selvsagt ubehagelig å oppleve slikt på jobben, men det verste er likevel at man blir så utslitt, forteller Turid.

Søvnløse netter

Hetetokter på dagtid var ille, men nettene var verst, forteller Turid. Hun fikk lite og svært oppstykket søvn, noe som gikk ut over både energien og humøret.

– Jeg er vant til å være aktiv, både fysisk og mentalt. Nå mistet jeg imidlertid overskuddet og gnisten. I tillegg led jeg ofte av sterk hodepine, sier hun.

thor
Prøvepakke: Turid følte seg raskt bedre etter å ha brukt Menakur

Da hun kom over en omtale av naturpreparatet Menakur, og leste om andre kvinner som hadde gode erfaringer med dette, bestemte hun seg for å prøve produktet.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg uendelig mye bedre – at jeg våget å tro på det, smiler Turid.

Menakur fjernet hetetoktene

I dag er hetetoktene redusert til et nivå som ikke plager henne i hverdagen. Den sterke hodepinen forsvant også i dragsuget. Turid har fått nattesøvnen tilbake, og med den: energi, overskudd og humør.

– Det kan samboeren min bekrefte, ler Turid, som alltid har vært skeptisk til østrogen og legemidler.

Menakur er et 100 prosent naturlig produkt

– Det er unødvendig at hver enkelt skal slite for seg selv. Hvis min historie kan bidra til at noen andre kan få hjelp, vil det være en stor glede.

Vi feirer over 35 000 solgte pakker i hele Desember, og lar deg prøve Menakur til kun 174,-. Det er 50% rabatt! NB! Tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

Menakur_03_Lowres

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.