Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Veldig mange kvinner i overgangsalderen ser etter naturlige løsninger på sine overgangsplager. Menakur er et kosttilskudd basert på flere års utvikling. Vi lanserte dette produktet for godt og vel 7 år siden, og vi har siden da solgt flere tusen pakker til like mange fornøyde kunder i hele Skandinavia.

Grunnen til det er ganske enkel. Produktet er basert på naturlige ingredienser, og utgjør med det et skånsomt alternativ, som viser gode resultater for stadig flere. Samtidig utgjør Menakur et trygt og naturlig alternativ til kunstig østrogen.

Menakur hjelper deg med å håndtere typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen. I tillegg inneholder Menakur vitamin-d, kalsium og magnesium. Dette er alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse i og etter overgangsalderen.

 

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Menakur for deg i overgangsalderen

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

Menakur for kvinner midt i livet

Menakur – for deg midt i livet

Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.

9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur.

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen.