Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur for deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

Kvinner i overgangsalderen velger Menakur, og grunnen til det er ganske enkel. Produktet er basert på naturlige ingredienser, og utgjør med det et skånsomt alternativ, som viser gode resultater for stadig flere kvinner. Samtidig utgjør Menakur et trygt og naturlig alternativ til kunstig østrogen.

– Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er nå så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

Vi setter naturligvis stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt med Menakur. Jeg følte meg mye bedre, smiler Turid.

vi må snakke mer om overgangsalderen

Menakur hjelper deg med å håndtere typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Veldig mange opplever også bedre søvn. I tillegg inneholder Menakur vitamin-d, kalsium og magnesium. Dette er alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse i og etter overgangsalderen!

Vi feirer over 60 000 solgte pakker

Vil du prøve Menakur å se om det er noe for deg? Benytt deg av vårt kampanjetilbud. Fyll i skjema nedenfor, så sender vi deg en prøvepakke til halv pris. Da får du prøvepakke til bare 174,-  NB! Tidsbegrenset tilbud

Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur mot overgangsplager
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Menakur for kvinner midt i livet

Menakur – for deg midt i livet

Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.

9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur.

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen.

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.