Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Menakur_02_Lowres

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.

Flere års produktutvikling har gitt resultater, og det er i dag over 60 000 kvinner i hele Skandinavia som bruker Menakur regelmessig. Det er vi veldig stolte over. Den unike sammensetningen av ingredienser hjelper mot de aller fleste normale plagene under overgangsalderen, og spesielt hetetokter.

Hetetoktene forsvinner

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden opplever svært mange kvinner såkalte hetetokter. Menakur™ har bidratt til reduserte hetetokter for flere tusen norske kvinner, og for noen forsvinner de helt. Turid er en av dem. Les hennes historie her.

May Ingunn er også en av våre fornøyde kunder. Hun hadde prøvd omtrent alt, men ingen av produktene hjalp henne mot overgangsplagene. Menakur var et produkt som hjalp henne.

thor
May Ingunn: Ga meg rask effekt

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne. God søvn gir meg overskuddet jeg trenger både på jobb og på fritiden, sier May Ingunn.

Et naturlig alternativ

Hetetokter er ikke den eneste grunnen til å bruke Menakur. Hos mange kvinner er plagene i denne livsfasen mange og sammensatte. Humørsvingninger, lite energi, søvnforstyrrelser og spesielt hetetokter er typiske plager. Menakur kan med sine naturlige virkestoffer bidra til å minske plagene. I tillegg er Menakur med på styrke benbygningen, noe som er svært viktig for kvinner i overgangsalderen.

Menakur anbefales deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling, og produktet er basert på helt naturlige virkestoffer. Det betyr at du kan bruke produktet regelmessig over tid – uten fare for uønskede bivirkninger.

Om du ønsker å prøve Menakur? Vi feirer over 60 000 solgte pakker i Skandinavia og gir deg et kjempetilbud på en prøvepakke. Fyll ut skjemaet! NB: Dette tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.