9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur.

Skjermbilde 2021-02-23 kl. 17.43.24

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen.

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være svært ubehagelige. Derfor er vi i Menakur stolte over at mange tusen norske kvinner velger Menakur for å få kontroll på overgangsplagene.

Spesialutviklet: Menakur er for kvinner i overgangsalderen

Vi er overveldet over den positive mottakelsen Menakur har fått, og vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene vi får.

Blir kvitt hetetoktene

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden opplever svært mange kvinner hetetokter og plagsom nattesvette. Menakur™ har bidratt til reduserte hetetokter for flere tusen norske kvinner, og for noen forsvinner de helt. Turid trodde det var for godt til å være sant, så effektivt var Menakur for henne. Les historien her.

Anita er også en av våre fornøyde kunder. Hun hadde prøvd omtrent alt, men ingen av produktene hjalp henne mot overgangsplagene. Menakur virket fra og med første dag.

Anita: Hetetoktene forsvant over natten

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne. God søvn gir meg overskuddet jeg trenger både på jobb og på fritiden, sier Anita.

Stadig flere kvinner opplever effekten

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder.

Opplev Menakur effekten

Vil du prøve Menakur for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til halv pris, med gratis frakt. Dette tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Menakur for kvinner midt i livet

Menakur – for deg midt i livet

Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.

Menakur for deg i overgangsalderen

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.