Opplever du humørsvingninger i overgangsalderen?

Humørsvingninger

Humørsvingninger i overgangsalderen er helt normalt å oppleve. Men humørsvingninger kan også være en av de mest utfordrende plagene kvinner opplever i løpet av denne perioden. Hormonelle endringer og ubalanse kan påvirke humøret negativt. Her er våre beste tiltak som kan bidra til å redusere humørsvingninger i overgangsalderen.

Kosthold og ernæring

Et balansert kosthold kan spille en viktig rolle i å regulere humørsvingninger. Inkluder matvarer som er rike på næringsstoffer som omega-3 fettsyrer, B-vitaminer og magnesium. Vitamin B6 spiller en viktig rolle i reguleringen av kroppens hormonelle aktivitet. Kosttilskuddet Menakur inneholder vitamin B6 som bidrar til å balansere kroppens hormonelle aktivitet og kan dermed hjelpe deg å redusere humørsvingninger. Vitamin B6 kan også hjelpe med å redusere tretthet og utmattelse. Menakur kan være en god støttespiller i håndtering av overgangsplager. Les mer om hvordan Menakur kan hjelpe deg her

Regelmessig trening

Fysisk aktivitet kan ha positive effekter på humøret. Trening frigjør endorfiner, kjent som «lykkehormoner», som kan forbedre svingende humør og redusere stress. Prøv å inkludere moderat til intens trening som passer for deg, for eksempel turgåing, dans, yoga eller styrketrening.

Stressmestring

Stress kan forverre humørsvingninger og kan forårsake dårlig humør. Prøv ulike avspenningsteknikker som meditasjon, pusteøvelser eller dyp avspenning for å redusere stressnivået. Finn aktiviteter som gir deg glede og hjelper deg med å slappe av.

Støttende nettverk

Snakk med venner, familie eller støttegrupper om dine opplevelser og følelser i overgangsalderen. Deling av erfaringer kan være trøstende og hjelpe deg med å håndtere humørsvingninger og svingninger i humøret.  Husk at hver kvinne er unik, og det som fungerer for en person, fungerer kanskje ikke for en annen. Det kan være en god idé å prøve ulike metoder og finne ut hva som passer best for deg. Med riktig omsorg og støtte kan du redusere humørsvingninger og opprettholde en god mental helse i overgangsalderen.

Menakur kan være løsningen

Menakur inneholder en rekke utvalgte virkestoffer som kan redusere overgangsplager. Vitamin B6 bidrar til å regulere kroppens hormonelle aktivitet, som kan ha en positiv effekt på humørsvingninger. Vitamin B6 kan også være med å redusere tretthet. Les mer om Menakur og bestill din pakke her.

Menakur dette kan du forvente

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

4 tegn på at du har kommet i overgangsalderen

Overgangsalderen, også kjent som klimakteriet, er en naturlig fase i en kvinnes liv der hun opplever en gradvis nedgang i hormonproduksjonen, spesielt østrogen, og derfor slutter å menstruere. Denne livsfasen markerer slutten på fruktbarheten, og for mange kvinner kan denne overgangen være plaget av ulike symptomer. Her er fire tydelige tegn som ofte indikerer at du har kommet i overgangsalderen

Slik håndterer du dårlig søvn og utmattelse i overgangsalderen

Overgangsalderen er en helt naturlig fase som vanligvis begynner i slutten av 40-årene eller tidlig i 50-årene. En av de vanligste utfordringene kvinner opplever i overgangsalderen er dårlig søvn og utmattelse. Hormonelle endringer, hetetokter og nattesvette kan forstyrre søvnkvaliteten og skape søvn problemer i overgangsalderen. Som igjen kan føre til generell utmattelse og tretthet i løpet av dagen. Her er våre beste tips som kan bidra til å lindre disse symptomene og forbedre søvnkvaliteten.

Hormonell ubalanse i overgangsalderen

Overgangsalderen kan bringe med seg en rekke utfordringer. En av de mest vanlige og plagsomme symptomene er hormonell ubalanse. Det er viktig å forstå disse symptomene for å kunne takle dem effektivt. Heldigvis finnes det løsninger som kan hjelpe deg å oppnå en bedre livskvalitet og finne tilbake til den hormonelle balansen. Menakur er her for å hjelpe deg å finne din balanse i overgangsalderen.