– Mine hetetokter har bedret seg

Menakur hjelper mot hetetokter

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.

Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra våre kunder. Det er mange som setter pris på Menakur. Nå feirer vi over 60 000 solgte pakker, og vi feirer det med et fantastisk tilbud: Vi gir deg en prøvepakke til halv pris! Du betaler 174 kroner og vi gir deg gratis frakt!

Mange fornøyde kunder

Menakur er utviklet for å hjelpe kvinner i deres overgangsalder. Etter flere års produktutvikling lykkes vi med å skape et produkt utelukkende basert på naturlige ingredienser – men med mye av de samme effektene som reseptbelagte behandlinger med østrogen. Flere tusen fornøyde kunder bruker i dag Menakur – og det med god effekt.

– Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er nå så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg mye bedre – at jeg våget å tro på det, smiler Turid.

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Veldig mange opplever også å sove bedre. I tillegg inneholder Menakur vitamin-d, kalsium og magnesium. Dette er alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse etter overgangsalderen.

Kampanje – prøv til halve prisen!

Vil du prøve Menakur å se om det er noe for deg? Benytt deg av vårt kampanjetilbud! Fyll i skjema nedenfor, så sender vi deg en prøvepakke til halv pris! Du betaler bare 174 kroner. PS! gratis frakt.

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Hetetokter i overgangsalderen? Se våre beste tips her

Hetetokter er et av de vanligste symptomene på overgangsalderen. Og for mange kan det også være et av de mest ubehagelige symptomene. Hetetokter er plutselig varme følelser som sprer seg gjennom kroppen, ofte ledsaget av svette og rødming. Heldigvis finnes det flere måter å takle hetetokter på, og i denne artikkelen vil vi gi deg noen nyttige tips og triks for å lindre, hindre og håndtere disse symptomene.

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Dette kan du forvente av Menakur

Menakur er en venn under overgangsalderen. Finn ut hvordan produktet hjelper deg