Hetetokter i overgangsalderen? Se våre beste tips her

Hetetokter

Hetetokter er et av de vanligste symptomene på overgangsalderen. Og for mange kan det også være et av de mest ubehagelige symptomene. Hetetokter er plutselig varme følelser som sprer seg gjennom kroppen, ofte ledsaget av svette og rødming. Heldigvis finnes det flere måter å takle hetetokter på, og i denne artikkelen vil vi gi deg noen nyttige tips og triks for å lindre, hindre og håndtere disse symptomene.

Kle deg i lag

For å takle hetetokter, kan det være nyttig å kle seg i lag. Velg løstsittende klær laget av naturlige materialer som bomull, lin eller silke. Dette lar kroppen puste og bidrar til å regulere kroppstemperaturen. Ved å kle seg i lag kan du enkelt fjerne eller legge til klær etter behov når hetetoktene kommer og går.

Hold deg kjølig

Hold deg i et kjølig miljø og unngå varme omgivelser så langt det er mulig. Juster temperaturen i hjemmet eller på jobben til et behagelig nivå. Bruk vifte eller klimaanlegg for å opprettholde et svalt miljø. Kalde drikker og isbiter kan også bidra til å senke kroppstemperaturen og lindre ubehag.

Stressmestring

Stress kan forverre hetetokter, så det er viktig å finne måter å håndtere og redusere stress på. Prøv avslapningsteknikker som dyp pusting, meditasjon eller yoga. Regelmessig trening kan også bidra til å redusere stressnivået og forbedre generell velvære.

Kostholdsendringer

Noen matvarer og drikkevarer kan utløse hetetokter hos enkelte kvinner. Prøv å identifisere eventuelle utløsere ved å holde en matdagbok og merke ned reaksjonene dine. Vanlige utløsere inkluderer koffein, alkohol, krydret mat og sukkerholdige matvarer. Ved å redusere inntaket av disse matvarene kan du potensielt redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter i overgangsalderen.

Alternativ medisin

Noen kvinner har funnet lindring fra hetetokter ved hjelp av alternative medisinske metoder som akupunktur eller urtemedisin. Et annet alternativ kan være kosttilskudd som Menakur. Menakur er et godt alternativ for deg som ønsker en naturlig løsning på overgangsplagene. Menakur har 100 % naturlige ingredienser. Virkestoffene i Menakur er nøye utvalgt, med hensikt for å redusere overgangsplager. Rødkløver og soya er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner. Menakur inneholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Les mer om Menakur her

Hetetokter kan være en utfordrende del av overgangsalderen, men med riktig tilnærming og livsstilsendringer kan de håndteres effektivt. Husk å snakke med legen din hvis hetetoktene blir forstyrrende eller reduserer livskvaliteten din betydelig. Med riktig støtte og omsorg kan du oppleve en bedre overgangsalder.

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Menakur hjelper mot hetetokter

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Dette kan du forvente av Menakur

Menakur er en venn under overgangsalderen. Finn ut hvordan produktet hjelper deg

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.