Dette kan du forvente av Menakur

Untitled design (35)

Coffee Zero er en venn under overgangsalderen. Finn ut hvordan produktet hjelper deg

Menakur er skapt for å brukes over tid for optimal effekt. Produktet kan hjelpe med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter og svettetokter. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Menakur, og hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens andre opplever endringer først etter et fire-fem måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta dine tabletter med Menakur hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at kosttilskuddet skal hjelpe deg i din overgangsalder er tilstede.


2 tabletter: Husk 2 tabletter per dag

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Effektive ingredienser

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer, blant annet rødkløver, soya, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Til sammen vil dette bidra til å lette plagene du opplever i overgangsalderen. Full effekt av produktet kan forventes etter 6-7 måneder. Flere opplever dog virkning allerede etter 2-3 måneder.

Spesialutviklet for deg som er i overgangsalderen

Ovenfor har vi forklart deg hvordan dette med metabolisme spiller inn for hvilke effekt du kan forvente. Kroppens metabolisme er i veldig mange sammenhenger individuelt betinget. Det går allikevel ann å påvirke effekten i kroppen. Synergieffekten som oppstår ved regelmessig inntak av Menakur kan være med på å dempe plagene i forbindelse med overgangsalder.

Menakur – for kvinner i overgangsalderen

Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig, og som opplever kraftig reduserte plager.

Menakur inneholder også virkestoffer som er viktig for benhelsen til kvinner i overgangsalderen. Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder.

Hvor fort kan jeg forvente resultater?

Bruk Menakur hver dag. På den måten vil du hver dag få i deg virkestoffene som med tiden vil bidra til at dine overgangsplager blir mindre. Et daglig inntak av Menakur sikrer at du får i deg vitaminer og mineraler som kan bidra positivt i din overgangsalder og etter endt overgangsalder. Våre kunder bruker Menakur daglig også etter at overgangsalderen opphører.

Vi anbefaler at du bruker Menakur i 6 måneder

Vi anbefaler alle våre kunder å bruke produktet i minimum 6 måneder. Men du kan oppleve effekt før den tid også. Vår anbefalering er dog at du gir det 6 måneder for å få full effekt av produktet.

Menakur ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder som har brukt produktet anbefaler Menakur til andre kvinner i overgangsalderen.

Relaterte innlegg

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Vi presenterer Menakur – hjelper deg i overgangsalderen

Menakur er skapt for kvinner i overgangsalderen, og produktet har blitt meget populært i hele Skandinavia.

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.