Dette kan du forvente av Menakur

Menakur - naturlig lindring gjennom overgangsalderen

Menakur er en venn under overgangsalderen. Finn ut hvordan produktet hjelper deg

Menakur er skapt for å brukes over tid for optimal effekt. Produktet kan hjelpe med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter og svettetokter. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Menakur, og hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens andre opplever endringer først etter et fire-fem måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta dine tabletter med Menakur hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at kosttilskuddet skal hjelpe deg i din overgangsalder er tilstede.

Menakur dette kan du forvente

2 tabletter: Husk 2 tabletter per dag

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Effektive ingredienser

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer, blant annet rødkløver, soya, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Til sammen vil dette bidra til å lette plagene du opplever i overgangsalderen. Full effekt av produktet kan forventes etter 6-7 måneder. Flere opplever dog virkning allerede etter 2-3 måneder.

Spesialutviklet for deg som er i overgangsalderen

Ovenfor har vi forklart deg hvordan dette med metabolisme spiller inn for hvilke effekt du kan forvente. Kroppens metabolisme er i veldig mange sammenhenger individuelt betinget. Det går allikevel ann å påvirke effekten i kroppen. Synergieffekten som oppstår ved regelmessig inntak av Menakur kan være med på å dempe plagene i forbindelse med overgangsalder.

Menakur – for kvinner i overgangsalderen

Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig, og som opplever kraftig reduserte plager.

Menakur inneholder også virkestoffer som er viktig for benhelsen til kvinner i overgangsalderen. Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder.

Hvor fort kan jeg forvente resultater?

Bruk Menakur hver dag. På den måten vil du hver dag få i deg virkestoffene som med tiden vil bidra til at dine overgangsplager blir mindre. Et daglig inntak av Menakur sikrer at du får i deg vitaminer og mineraler som kan bidra positivt i din overgangsalder og etter endt overgangsalder. Våre kunder bruker Menakur daglig også etter at overgangsalderen opphører.

Vi anbefaler at du bruker Menakur i 6 måneder

Vi anbefaler alle våre kunder å bruke produktet i minimum 6 måneder. Men du kan oppleve effekt før den tid også. Vår anbefalering er dog at du gir det 6 måneder for å få full effekt av produktet.

Bestill din pakke her

Menakur mot overgangsplager

Sammensatt for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 349 kr  - NÅ KUN 174 kr

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Menakur hjelper mot hetetokter

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds forbruk til halv pris! NB! Du betaler ikke for frakten.

Hetetokter i overgangsalderen? Se våre beste tips her

Hetetokter er et av de vanligste symptomene på overgangsalderen. Og for mange kan det også være et av de mest ubehagelige symptomene. Hetetokter er plutselig varme følelser som sprer seg gjennom kroppen, ofte ledsaget av svette og rødming. Heldigvis finnes det flere måter å takle hetetokter på, og i denne artikkelen vil vi gi deg noen nyttige tips og triks for å lindre, hindre og håndtere disse symptomene.

Menakur et godt alternativ for kvinner i overgangsalderen

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen!

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.